Abby 3833 Dames Bohemien Delicaat Kleurrijke Strass Kraal Exotisch Elastisch Antislip Teenslippers Frisse Sandalen Enkelband Strand Glijbaan Flats Slip Op Schoenen Plooibaar Gouden

B06Y2Q2L1R
Abby 383-3 Dames Bohemien Delicaat Kleurrijke Strass Kraal Exotisch Elastisch Antislip Teenslippers Frisse Sandalen Enkelband Strand Glijbaan Flats Slip Op Schoenen Plooibaar Gouden
 • schoenen
 • kon
 • geïmporteerd
 • rubberen zool
 • hiel ongeveer 1 inch
 • luxueus gedempte inlegzolen die de schok tijdens het lopen voorkomen
 • trek je paar moeiteloos uit en geniet van ontspannende wandelingen, overal en altijd!
 • dit geweldige paar maakt het zo gemakkelijk om de meest actuele modetrends bij te houden
Abby 383-3 Dames Bohemien Delicaat Kleurrijke Strass Kraal Exotisch Elastisch Antislip Teenslippers Frisse Sandalen Enkelband Strand Glijbaan Flats Slip Op Schoenen Plooibaar Gouden Abby 383-3 Dames Bohemien Delicaat Kleurrijke Strass Kraal Exotisch Elastisch Antislip Teenslippers Frisse Sandalen Enkelband Strand Glijbaan Flats Slip Op Schoenen Plooibaar Gouden Abby 383-3 Dames Bohemien Delicaat Kleurrijke Strass Kraal Exotisch Elastisch Antislip Teenslippers Frisse Sandalen Enkelband Strand Glijbaan Flats Slip Op Schoenen Plooibaar Gouden
Crocs Unisex Classic Clog Blue Jean
Login
Joe Boxer Womens Grijs En Wit Gestreepte Boot Stijl Slouch Slippers Booties

016 23 88 19 [email protected]

Een toekomstgerichte ondersteuning op maat van de apotheker!
31 mei 2018

Huidkanker is de meest voorkomende én snelst stijgende vorm van kanker in ons land. Jaarlijks komen er 37.000 huidkankerpatiënten bij. Ter vergelijking, er worden elk jaar circa 67.000 andere invasieve tumoren (kankers die zich uitgezaaid hebben) gediagnosticeerd in België. Het grootste deel van de huidkankers wordt veroorzaakt door overmatige blootstelling aan zonlicht. Op Victoriaanse Engelse Elastische Mode Sneaker Paars
vind je alle informatie over hoe huidkanker voorkomen en vroegtijdig herkennen.

Met de stijgende temperaturen en de zomer in het zicht, is het opnieuw belangrijk om je patiënten te sensibiliseren zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast is het ook belangrijk om je patiënten aan te sporen hun huid na te kijken op verdachte plekjes en naar de specialist te gaan om verdachte plekjes te laten nakijken.

Tijdens de preventieweek van Euromelanoma, het netwerk van Europese dermatologen, laten zo’n 1500 Belgen hun huid gratis onderzoeken bij de dermatoloog. Deze preventieweek is toe aan haar 20ste editie en loopt dit jaar van 14 tot 18 mei. In samenwerking met VAN en APB, zorgt Euromelanoma ervoor dat patiënten vanaf dinsdag 22 mei in de apotheek terecht kunnen voor een speciale ‘Skin Memories’-sticker, die je via Facebook eraan herinnert om je huid na te kijken op afwijkende moedervlekjes. Je kan deze stickers bestellen via de groothandel met onderstaande CNK-codes.

Over Euromelanoma - www.euromelanoma.org

Euromelanoma is een netwerk van vrijwillige Europese dermatologen in 33 landen. Samen werken ze aan meer bewustzijn rond huidkanker. Door het grote publiek te informeren en te sensibiliseren, maar ook door hun wetenschappelijke kennis met dermatologen wereldwijd te delen en nationale en Europese beleidsmakers te ondersteunen en te adviseren. Al meer dan een miljoen mensen bezocht de website www.euromelanoma.org en al 450.000 mensen lieten zich gratis nakijken op huidkanker tijdens de jaarlijkse preventiedagen. Euromelanoma werd opgericht in 1999 op initiatief van zes Belgische dermatologen (T. Maselis, M. van Daele, C. Pirard, V. del Marmol, B. Richert en K. de Boulle).

Maak je lid

Ook interessant

Musée Picasso Parijs

Het Musée Picasso is gevestigd in het Hôtel Salé, midden in Parijs in de levendige wijk de Marais. In het museum zijn meer dan 5.000 werken van de kunstenaar te zien.
Lees verder

© Atout France/Maurice Subervie

Louvre Parijs

Een must-see museum -van binnen en van buiten. Het Louvre is het grootste museum van Europa en ontvangt jaarlijks bijna 9 miljoen bezoekers.
Lees verder

© OTCP-David Lefranc

Parijs: Musée d'Orsay

In 1977 nam president Valéry Giscard d'Estaing de beslissing om de gare d’Orsay om te bouwen tot een museum van de 19de eeuw.
Lees verder

© Atout France / Phovoir

De Nationale Galerijen van het "Grand Palais"

Het Grand Palais werd van 1897 tot 1900 gebouwd ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling in Parijs.
Lees verder

© Moulin Rouge®

Moulin Rouge in Parijs, beroemdste cabaret ter wereld

Een bezoek aan de beroemde Moulin rouge brengt je terug naar een andere wereld.
Lees verder

© Centre des monuments nationaux. J.M. Charles

Arc de Triomphe

Beklim de Arc de Triophe voor een uniek uitzicht over de Champs-Élysées.
Giro Prolight Techlace Felle Rode Racefietsschoen

© Atout France/Phovoir

De Eiffeltoren

De Eiffeltoren is het beroemdste en meest bezochte monument van Parijs.
Mannen Vrouwen Pullon Sneldrogende Huid Watersport Aqua Schoenen Sokken Outdoor Sneaker Holey Ventilatie Kpu Loopzool 2black

© AFP PHOTO/BERTRAND GUAY

Fondation Louis Vuitton in Parijs

Als een ijsberg in hartje Parijs of als een glazen wolk die drijft boven het Bois de Boulogne: dat is Fondation Louis Vuitton.
Lees verder

© Disney - all rights reserved

Norman B. Leventhal Map Center at the Boston Public Library

700 Boylston St, Copley Square, Boston MA 02116 617-859-2387

Exhibition Gallery Learning Center hours

 • Monday–Thursday: 10am–7pm
 • Friday Saturday: 10am–5pm
 • Sunday: 1pm–5pm
Womens Fly London Trim Low Sleehak Leren Zomervakantie Sandalen Bruin 7 Tan

This website was made possible by support from the Boston Public Library, the National Endowment for Humanities (NEH), and the Institute for Museum and Library Services.

Copyright Norman B. Leventhal Map Center