Vrouwen Casual Werk Laceup Klassieke Multicolor Leren Vintage Oxford Schoenen 366 Abrikoos

B07C96QFLN
Vrouwen Casual Werk Lace-up Klassieke Multicolor Leren Vintage Oxford Schoenen 366 Abrikoos
  • schoenen
  • meet de lengte van hiel tot teen, en vergelijk dan met onze maattabel om de beste schoenenmaat voor jou te vinden.
  • <i>upper material:cowskin;</i> <b>bovenmateriaal: koeienhuid;</b> <i>lining material:pigskin;</i> <b>voeringmateriaal: varkensleer;</b> <i>sole material:rubber</i> <b>zoolmateriaal: rubber</b>
  • hakhoogte: 1.6inch (4cm), breedte: d (standaard)
  • <i>find something for everyone, from women to men.</i> <b>vind iets voor iedereen, van vrouwen tot mannen.</b> <i>we have boots, dress shoes, heels, sandals, sneakers, and may other unique designs and styles to maximize your fashion at the fairest price possible.</i> <b>we hebben laarzen, kledingschoenen, hakken, sandalen, sneakers en andere unieke ontwerpen en stijlen om je mode te maximaliseren tegen de eerlijkste prijs die mogelijk is.</b>
Vrouwen Casual Werk Lace-up Klassieke Multicolor Leren Vintage Oxford Schoenen 366 Abrikoos Vrouwen Casual Werk Lace-up Klassieke Multicolor Leren Vintage Oxford Schoenen 366 Abrikoos Vrouwen Casual Werk Lace-up Klassieke Multicolor Leren Vintage Oxford Schoenen 366 Abrikoos Vrouwen Casual Werk Lace-up Klassieke Multicolor Leren Vintage Oxford Schoenen 366 Abrikoos
Toggle menu
Dames Dr Marten 1461 Retro Klassieke Leren Veterschoenen Vintage Flats 510 Rood
Go to the searchpage

016 23 88 19 Frye Womens Klimop Slip Mode Sneaker Van Tin

Een toekomstgerichte ondersteuning op maat van de apotheker!
31 mei 2018

Huidkanker is de meest voorkomende én snelst stijgende vorm van kanker in ons land. Jaarlijks komen er 37.000 huidkankerpatiënten bij. Ter vergelijking, er worden elk jaar circa 67.000 andere invasieve tumoren (kankers die zich uitgezaaid hebben) gediagnosticeerd in België. Het grootste deel van de huidkankers wordt veroorzaakt door overmatige blootstelling aan zonlicht. Op www.euromelanoma.org vind je alle informatie over hoe huidkanker voorkomen en vroegtijdig herkennen.

Met de stijgende temperaturen en de zomer in het zicht, is het opnieuw belangrijk om je patiënten te sensibiliseren zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast is het ook belangrijk om je patiënten aan te sporen hun huid na te kijken op verdachte plekjes en naar de specialist te gaan om verdachte plekjes te laten nakijken.

Tijdens de preventieweek van Euromelanoma, het netwerk van Europese dermatologen, laten zo’n 1500 Belgen hun huid gratis onderzoeken bij de dermatoloog. Deze preventieweek is toe aan haar 20ste editie en loopt dit jaar van 14 tot 18 mei. In samenwerking met VAN en APB, zorgt Euromelanoma ervoor dat patiënten vanaf dinsdag 22 mei in de apotheek terecht kunnen voor een speciale ‘Skin Memories’-sticker, die je via Facebook eraan herinnert om je huid na te kijken op afwijkende moedervlekjes. Je kan deze stickers bestellen via de groothandel met onderstaande CNK-codes.

Over Euromelanoma - www.euromelanoma.org

Euromelanoma is een netwerk van vrijwillige Europese dermatologen in 33 landen. Samen werken ze aan meer bewustzijn rond huidkanker. Door het grote publiek te informeren en te sensibiliseren, maar ook door hun wetenschappelijke kennis met dermatologen wereldwijd te delen en nationale en Europese beleidsmakers te ondersteunen en te adviseren. Al meer dan een miljoen mensen bezocht de website www.euromelanoma.org en al 450.000 mensen lieten zich gratis nakijken op huidkanker tijdens de jaarlijkse preventiedagen. Euromelanoma werd opgericht in 1999 op initiatief van zes Belgische dermatologen (T. Maselis, M. van Daele, C. Pirard, V. del Marmol, B. Richert en K. de Boulle).

Maak je lid

Ook interessant

Musée Picasso Parijs

Het Musée Picasso is gevestigd in het Hôtel Salé, midden in Parijs in de levendige wijk de Marais. In het museum zijn meer dan 5.000 werken van de kunstenaar te zien.
Amoonyfashion Damesschoenen Met Dichte Neus En Open Neus En Hoge Hakken Met Draad En Metalen Ornament Grijs

© Atout France/Maurice Subervie

Louvre Parijs

Een must-see museum -van binnen en van buiten. Het Louvre is het grootste museum van Europa en ontvangt jaarlijks bijna 9 miljoen bezoekers.
Demonia Dames Got04 / Bvlpt Plateau Sandaal Zwart Vegan Leerpat

© OTCP-David Lefranc

Parijs: Musée d'Orsay

In 1977 nam president Valéry Giscard d'Estaing de beslissing om de gare d’Orsay om te bouwen tot een museum van de 19de eeuw.
Lees verder

© Atout France / Phovoir

De Nationale Galerijen van het "Grand Palais"

Het Grand Palais werd van 1897 tot 1900 gebouwd ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling in Parijs.
Dameslaarzenlaarzen Van Zwart Leer Zwart Fluweel

© Moulin Rouge®

Moulin Rouge in Parijs, beroemdste cabaret ter wereld

Een bezoek aan de beroemde Moulin rouge brengt je terug naar een andere wereld.
Franca Sarto Dames Gracia2 Gladiator Sandaal Ivoor

© Centre des monuments nationaux. J.M. Charles

Arc de Triomphe

Beklim de Arc de Triophe voor een uniek uitzicht over de Champs-Élysées.
Lees verder

© Atout France/Phovoir

De Eiffeltoren

De Eiffeltoren is het beroemdste en meest bezochte monument van Parijs.
Lees verder

© AFP PHOTO/BERTRAND GUAY

Fondation Louis Vuitton in Parijs

Als een ijsberg in hartje Parijs of als een glazen wolk die drijft boven het Bois de Boulogne: dat is Fondation Louis Vuitton.
Balamasa Damesschoenen Retro Platform Antislip Gesp Urethaan Laarzen Abl10159 Geel

© Disney - all rights reserved

Norman B. Leventhal Map Center at the Boston Public Library

700 Boylston St, Copley Square, Boston MA 02116 617-859-2387

Exhibition Gallery Learning Center hours

  • Monday–Thursday: 10am–7pm
  • Friday Saturday: 10am–5pm
  • Sunday: 1pm–5pm
Puma El Ace T Heren Schoenen Zwart / Kalk Grijs

This website was made possible by support from the Boston Public Library, the National Endowment for Humanities (NEH), and the Institute for Museum and Library Services.

Copyright Norman B. Leventhal Map Center